Despre noi

   BLOC ADMINISTRATOR SRL este o companie ce vine in sprijinul Asociatiilor de Proprietari, echipa noastra fiind capabila, prin dimensiune si experienta, sa ofere toata gama de servicii de administrare tehnica si financiar-contabila a condominiilor.

   Venim in sprijinul Asociatiilor de Proprietari prin disponibilitate, implicare, comunicare, suport si consultanta, pentru a asigura rezolvarea rapida a oricarui tip de solicitare. Experienta echipei si recomandarile primite de la clientii din portofoliu s-au concretizat in contracte de administrare a unui numar de peste 2400 apartamente si spatii comerciale. Clientii BLOC ADMINISTRATOR SRL sunt beneficiarii politei de asigurare de raspundere civila (risc profesional) incheiata la una dintre companiile de top din piata asigurarilor.

   Pentru administrarea financiar-contabila folosim aplicatii informatice moderne ce ofera posibilitatea fiecarui
membru al Asociatiei sa fie la curent in orice moment cu situatia financiara a Asociatiei si sa primeasca
notificari cu lista de intretinere si citirea contoarelor.

   BLOC ADMINISTRATOR SRL ofera in vederea rezolvarii oricaror situatii care pot interveni in diversificata activitate de administrare, servicii de reparatii ale instalatiilor sanitare si electrice, reparatii ale elementelor comune, zugravit, de intretinere a spatiilor verzi, de montare a unor accesorii necesare imobilelor (interfon, usi, geamuri, etc), mentenanta pompa presiune apa, colaboreaza cu diverse societati prestatoare de servicii de curatenie, astfel ca este acoperita intreaga gama de servicii necesare intretinerii si administrarii unui imobil.

TOP 0751 077727 / 0724 290515